Sign reclame komen we dagelijks tegen. Wanneer we naar ons werk rijden of door een stadscentrum lopen, is de kans groot dat we één of meer sign reclame-uitingen voorbij zien komen. Onder ‘sign reclame’ valt namelijk een breed scala aan indoor- en outdoor reclame, zoals neon reclame, doosletters, reclamezuilen, maar ook auto- en vrachtwagenbelettering. Sign reclames worden gecreëerd door signbedrijven, die dit traject vaak van A tot Z voor u kunnen uitvoeren.

Uiteenlopende soorten outdoor reclame

Qua outdoor reclame kunt u denken licht- en gevelreclame. Onder lichtreclame valt neon reclameverlichting, maar ook lichtlijnen en lichtbakken. Beide kunnen overigens ook onder gevelreclame gecategoriseerd worden. Verder zijn doosletters ook populair, die we in menig stadscentrum voorbij zien komen.

Daarnaast is voertuigreclame ook erg populair. Een voertuig laten beletteren kan vaak voor een degelijke prijs. Het voordeel is dat u dagelijks duizenden mensen kunt bereiken, mits u dagelijks achter het stuur zit uiteraard. Het is overigens niet nodig dat u dagelijks veel rijdt om een aanzienlijk aantal mensen te bereiken met uw boodschap.

Ook wanneer u slechts een paar uur per week rijdt, bereikt u al gauw duizenden mensen per week. Voertuigen waar signbedrijven veel aanvragen voor binnenkrijgen zijn auto’s, bedrijfswagens, bestelbussen en vrachtwagens.

Hoe gaan signbedrijven te werk?

Zodra u met een signbedrijf in zee gaat zijn er een aantal stappen die door de partij uitgevoerd dienen te worden. De mate waarin u ontzorgd worden, of juist genoodzaakt bent om mee te denken, is aan u. De meeste partijen kunnen u van A tot Z ontzorgen en verzorgen dus het advies, ontwerp, printen, frezen, monteren en reparaties. Wilt u meedenken en uw input leveren aan het ontwerp? Dat is uiteraard altijd mogelijk en kan tot gevolg hebben dat het totaalbedrag minder wordt.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van sign reclame? U kunt zich vrijblijvend informeren bij één van de grootste signbedrijven op de Nederlandse markt: Quickreclame. Neem gerust een kijkje op hun site Quickreclame.nl, of bel naar +31(0) 850 657470. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk!

Sign reclame voor Puur