Wanneer je namens je bedrijf auto’s, bestelbussen en vrachtwagens hebt rondrijden, heb je eigenlijk goud in handen. Waarom? Je kunt zo’n voertuig eenvoudig laten omtoveren tot een rijdend reclamebord. Tuurlijk gaat dat wat kosten, maar een slimmere investering is nauwelijks te bedenken. Wij geven je vijf redenen waarom je dit direct moet laten doen.

Overal zichtbaar

Niet alleen op de boulevard is het ‘zien en gezien worden’. Dit geldt natuurlijk ook voor de openbare weg, waar jij je bedrijf bekender kan maken door simpelweg rond te rijden. Het komt goed uit dat je de bedrijfswagen waarschijnlijk toch hebt binnengehaald om rond te rijden. Maak daar gebruik van! Hoe opvallender de belettering of bestickering, hoe beter het blijft hangen bij medeweggebruikers. 

We weten niet precies hoeveel voertuigen je tegenkomt bij een ritje over de snelweg, maar het zijn er al snel duizenden. Wanneer je bedrijfswagen standaard op een zichtbare plek geparkeerd staat, hoef je niet eens te gaan rijden om op te vallen.

Makkelijk te realiseren

Een vrachtwagen, personenauto, bakwagen of bestelbus bestickeren is niet zo ingewikkeld. Tenminste, wanneer je het niet zelf gaat proberen. Zeker wanneer je een compleet voertuig wil voorzien van een make-over, kun je dat beter aan een professional overlaten. Diezelsigning is zo’n bedrijf dat doet aan bestelbus bestickeren, hier kun je rekenen op een indrukwekkend resultaat.

Dankzij verregaande professionalisering zijn bedrijven steeds meer in staat om zo’n bestickering binnen een werkdag te realiseren, waardoor je als bedrijf slechts korte tijd zonder je voertuig zit.

Een investering voor de lange termijn

Een reclamecampagne online, op de radio of op tv kan behoorlijk effectief zijn. Je betaalt echter redelijk veel geld voor een kortetermijneffect. Het bestickeren of beletteren van bedrijfswagens is echter een slimme investering voor de lange termijn. Zo’n voertuig kan jaren rondrijden met hetzelfde uiterlijk. Professionele bestickering is namelijk goed bestand tegen verschillende de weersomstandigheden, en kan ook gewoon door de wasstraat. 

Het enige wat je niet moet doen, is vaak wisselen van huisstijl. Rondrijden met een oude huisstijl komt namelijk niet al te professioneel over, maar het laten aanpassen neemt natuurlijk ook kosten met zich mee.

Technische ontwikkelingen op het gebied van printen

Technische vooruitgang is er altijd, ook op het gebied van bestickering voor auto’s. De meest verfijnde prints zijn tegenwoordig mogelijk, met dank aan geavanceerde printers. Simpel een bedrijfsnaam printen is mogelijk, maar een full colour bestickering over het gehele voertuig kan ook. Wanneer de uitvoering professioneel is, zie je niet eens dat het om stickers gaat!

Inderdaad, je moet het gewoon doen

Vergeet alle dure marketingmiddelen. Ja, een voertuig bestickeren kost ook wat. Maar je profiteert er langdurig van. Jouw bedrijfswagen anoniem door het leven laten gaan, dat is wat zonde. Nee, als wij het voor het zeggen hadden bij jouw bedrijf, dan wisten we het wel. Direct naar de stickerspecialist!

Bestelbus beletteren