Nu de we diep in de wintermaanden zitten en de dagen donker en kort zijn is de kans groot dat je weer wilt genieten van warmte en zon. Dit is hét ideale moment om jezelf in de watten te leggen. En hoe doe je dit nou beter dan door een privé sauna te boeken?! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Lees dan de onderstaande 4 redenen. We weten zeker dat je daarna direct een boekje in zult plannen!

#1 De wintermaanden

De wintermaanden zijn voor velen dé ultieme reden om jezelf eens flink in de watten te leggen. Vooral in de maand januari is het uitzicht somber. De dagen zijn kort, de feestdagen zijn voorbij en de zomervakantie lijkt nog erg ver weg. Hoe kun je dit beter gat beter opvullen dan door jezelf in de watten te leggen?

Kom bijvoorbeeld helemaal tot rust in de prive sauna van LOFF Wellness in Assen. In de rustige omgeving van dit saunalandschap kun je gebruik maken van verschillende saunafaciliteiten, waaronder een Finse sauna, een zoutsauna, een stoomcabine, infrarood sauna met ergonomische stoelen, een jacuzzi en veel meer!

prive sauna loff wellness

#2 Genieten van een luxueuze jacuzzi

De meeste sauna omgevingen zijn ook uitgerust met een jacuzzi. Hierin kun je heerlijk genieten van de warme bubbels, het heerlijke water en een glaasje bubbels. De combinatie van een glaasje champagne met het warme water zorgt ongetwijfeld voor een zomers gevoel.

#3 Uitkijken naar de zomer

Je leeft al maanden toe naar de vakantie, maar de zomermaanden lijken helaas nog erg ver weg wanneer je uit het raam kijkt. Dit kan je erg somber maken. Wanneer je jezelf tussendoor in elk geval één keer in de watten legt in een warme omgeving zal dit vast veel sneller voorbij gaan! Voordat je weet is het alweer tijd voor de zomervakantie waar je zo naar uit kijkt.

champagne jacuzzi

 #4 Geef je gezondheid een boost!

Nu we ons inmiddels al een tijdje in de wintermaanden verkeren kun je je zowel mentaal als fysiek in een dipje doorbrengen. De korte dagen zijn een aanslag op de weerstand. De sauna kent natuurlijk veel verschillende gezondheidsvoordelen. Denk hierbij aan het verbeteren van de doorbloeding en het voorkomen van verkoudheden. Wat misschien nog wel het beste van alles is: na het saunabezoek ben je weer helemaal opgeladen!