Leuke vragen voor je partner

Wie op zoek is naar leuke vragen voor je partner is hier aan het juiste adres. We herkennen het allemaal wel: op een gegeven moment weet je misschien even niet wat je moet zeggen tegen je partner.

Dit kan voorkomen als je net een relatie hebt, maar over het algemeen zien we deze situatie vaker bij stelletjes die al wat langer bij elkaar zijn. Om die reden leek het ons een goed idee om je een duwtje in de goede richting te geven.

Hier kun je 25 kansen op een goed gesprek vinden. Ik zou dan ook niet alle achter elkaar stellen! Achter elke vraag komen (als het goed is) meer vragen weg en voor je het weet ben je in een discussie verwikkeld.

25 Vragen voor je vriend

Je kent het wel: je vriend wil alleen maar gamen als hij thuiskomt van werk, heeft weinig aandacht voor je en reageert vaag op je vragen. Herken jij je hierin? Gebruik dan deze vragen voor je vriend om tot hem door te dringen! De vragen zijn erg persoonlijk en kunnen een goed gesprek over zijn gevoelens voor jou uitlokken. Hierdoor kun je hem weer beter begrijpen en kun je op een speelse manier je relatie verbeteren!

25 Vragen voor je vriendin

We hebben hier 25 vragen voor je vriendin neergezet die je kunt gebruiken om je relatie wat meer diepgang te geven. Juist wanneer jullie een beetje geïrriteerd op elkaar reageren, het gevoel hebben dat jullie alles al tegen elkaar gezegd hebben of als je denkt dat het vuur een beetje gedoofd is. Dan is het een goed idee om wat dichter tot elkaar te komen en wat tijd voor mekaar te nemen. Maak tijd voor elkaar vrij, kijk elkaar diep in de ogen en speel de Vertellis Relatie editie.

Je partner beter begrijpen

De weg naar een gelukkige relatie begint bij het begrijpen van je partner. Zorg ervoor dat je goed naar elkaar luistert, iets doet met de feedback die je elkaar geeft en neem elkaar niet te serieus. Je komt een heel eind als je deze punten volgt, maar soms is het toch fijn om een beetje extra sturing te hebben. Een soort leidraad of een kader waardoor het makkelijker wordt om elkaar te snappen. Maar hoe?

 

Op weg naar een gezonde relatie!

Natuurlijk hebben we dat ook even voor je uitgezocht. Er bestaan honderden lijsten met vragen online, maar wat zijn nou echt goede vragen voor jou en je partner? Ik persoonlijk heb veel gehad aan het spel Vertellis Relatie-editie. Het is zeker niet duur en zorgde voor een paar hele bijzondere momenten met mij partner. Dat heb ik met die andere vragen nog niet echt gehad, misschien moet ik de goede nog vinden.

Heb je nou ook wat gehad aan deze blog? Laat het me dan even weten in de comments!