Banners zien er prachtig uit en dwingen het publiek om uw boodschap te lezen. Vandaar dat ze vaak gebruikt worden als offlinemarketingkanaal door zowel grote als kleine bedrijven. Zelfs op de meest prominente locaties springen banners mooi in het oog. Dit blog geeft de belangrijkste redenen waarom ook jij banners voor uw bedrijf moet overwegen.

Banners worden digital geprint

Voorheen werden banners genaaid van vinyl, wat natuurlijk erg tijdrovend is. Tegenwoordig wordt alles digitaal geprint. Vandaar dat de kosten per banner laag liggen. Bovendien worden alle banners uiterst efficiënt geprint en kan met elk product een hoogwaardige uitwerking worden gewaarborgd. Kleurweergaven zijn uiterst nauwkeurig, afbeeldingen zijn net foto’s.

Duurzame oplossing

In tegenstelling tot de meeste flyers, die een korte levensduur hebben en spoedig in de prullenbak liggen, of erger nog; ergens op de weg belanden, worden banners langer gebruikt. Vandaar dat ze duurzamer zijn dan menig offlinemarketingkanaal. Banners zijn weer- en scheurbestending. Bovendien zijn ze ook nog eens eenvoudig te plaatsen.

In alle vormen en maten

Banners kunnen in alle vormen en maten worden gemaakt. Heeft u liever een wat kleinere banner? Geen probleem. Gaat uw voorkeur naar een grotere banners, met de meest uiteenlopende kleuren, of juist een subtieler ontwerp? Nagenoeg alles is mogelijk. De meeste drukkerijen kunnen u van een uniek ontwerp design, in geval u geadviseerd wilt worden over het ontwerp.

Dé copywinkel in Groningen

Wilt u banners laten printen? Kom dan gerust bij ons langs Copy76: dé copywinkel in Groningen. Het is overigens ook mogelijk om uw banners online te bestellen. Dit kan in 6 eenvoudige stappen en kost u vaak slechts enkele minuten. Naast banners verkopen wij uiteenlopende promotionele artikelen, zoals cadeaubonnen, boekenleggers en visitekaartjes. Voor overige vragen kunt u gerust telefonisch contact met ze opnemen: 050 577 30 11.

Copywinkel voor al uw drukwerk