Voor veel mensen duurt de winter lang, zeg maar gerust té lang. Nu we er ook nog corona bij hebben, wordt het er allemaal niet beter op. Tijd om actie te ondernemen, bijvoorbeeld door je huis nog relaxter te maken. Daarbij geven wij je een gouden tip aan: koop een relaxfauteuil van Hjort Knudsen!

Deense relaxfauteuil voor ultiem comfort

Hjort Knudsen is een Deense meubelfabrikant, die onder meer banken, bedden en fauteuils maakt. Terwijl bij veel fabrikanten alleen het design telt, gaat het bij de Denen ook om het maximale comfort. Daarom zijn Hjort Knudsen meubelen ook zo populair bij mensen die gewoon net wat relaxter willen leven.

Legendarisch zijn de Hjort Knudsen fauteuils, die in talloze uitvoeringen verkrijgbaar zijn. De stoelen zitten heerlijk, met dank aan een aantal handige eigenschappen.

Perfect instelbaar

Wanneer je een relaxfauteuil van Hjort Knudsen kiest, profiteer je van diverse instelmogelijkheden. Zo kun je de rugleuning naar inzicht instellen, net als de hoofdsteun. Daarnaast hebben veel modellen een handige steun voor de benen. Je kunt dus echt in de juiste houding zitten, wat goed is voor je rug. En de rest van je lichaam natuurlijk!

Wil je genieten van een film? Kies een draaibaar model, zodat je altijd perfect naar het scherm gericht bent. Helemaal mooi is natuurlijk de optie om een stoel elektrisch te bedienen. Meestal is deze elektrische bediening los toe te voegen. Met een druk op de knop ga je lekker achterover liggen, of stel je de ondersteuning voor je benen bij.

Verschillende stoffen

Hjort Knudsen maakt gebruik van de beste materialen. Denk aan staal, hout en leer van topkwaliteit. Bij de meeste fauteuils kun je daarnaast zelf de bekleding kiezen. Je bepaalt dan niet alleen welke kleur je wil hebben, maar ook wel type bekleding.

Het Deense merk gebruikt maar liefst vijf soorten leer, waarbij er ook nog de keuze bestaat uit 52 verschillende kleuren. Daarnaast hanteert Hjort Knudsen ook nog ongeveer 70 andere stoffen, die zij als bekleding kunnen gebruiken.

Functioneel, maar ook stijlvol

Veel mensen kopen een relaxfauteuil van Hjort Knudsen vanwege het comfort. Maar ook het design van alle modellen mag er zijn. Nu zal je dat misschien niet verbazen, want de Scandinavische woonstijl is al heel lang populair in Nederland en België.
De ontwerpen van Hjort Knudsen zijn over het algemeen stijlvol en tijdloos tegelijk. En dankzij de ruime keuze uit kleuren, is het altijd mogelijk om een exemplaar samen te stellen dat perfect in jouw interieur past.

Relax jezelf de winter door

Een relaxfauteuil lost niet alle problemen in de wereld op, maar het maakt je winter wel een stuk comfortabeler. Een fauteuil die echt goed zit is goed voor je fysieke en mentale gesteldheid.

Wil je zo’n Hjort Knudsen fauteuil hebben? Kijk dan eens bij Oosterwolde Wonen. Zij verkopen de stoelen online, maar hebben veel modellen ook in de winkel staan. Echt een aanrader om er eens heen te gaan, zodat je het zelf kunt proberen: https://www.oosterwoldewonen.nl/