Een glasrobot is een veelgebruikt hulpmiddel bij glasmontage. Deze machine wordt ingezet om het heffen van glas te vergemakkelijken. Een glasrobot als teamlid is veel meer dan alleen maar zwaar tillen en sneller installeren. Het tekort aan arbeidskrachten is een uitdaging en het vinden van bekwame mensen is niet eenvoudig. Een vacuümhefrobot compenseert niet alleen de behoefte aan meer personeel, maar optimaliseert ook de workflow wanneer slechts één of twee man volstaan om zelfs de grootste glasplaten of panelen te installeren.

Kiezen voor de juiste glasrobot

Bij de aanschaf van een vacuüm-hefrobot spelen vele overwegingen een rol. De prijs is natuurlijk een belangrijke parameter, maar voor vakmensen is het minstens even belangrijk dat de apparatuur van hoge kwaliteit is en bestand is tegen de belasting terwijl de klus tot in de perfectie wordt geklaard. Een glasrobot biedt u maximale precisie, gebruiksgemak en een hele reeks keuzemogelijkheden.

Stel uw eigen glasrobot samen

Als u een glasrobot koopt, krijgt u ook de vrijheid om te kiezen. Dit zorgt ervoor dat u de perfecte werknemer koopt. Pas uw glasrobot aan met een aantal fabrieksopties, zodat deze optimaal in te zetten is voor uw werkzaamheden. Topspin International uit Stadskanaal, Groningen is specialist in de verkoop van deze glasmontagemachines. De knowhow en productiefaciliteiten zijn uw garantie voor maximale prestaties en waarde gedurende de gehele levensduur van de lift. Ze zijn in staat om een oplossing op maat te maken die aan uw behoeften voldoet en jaar na jaar service. Hierdoor zorgen jij dat je het beste uit de robot haalt.

Het bedrijf heeft zichzelf gevestigd als een toonaangevende leverancier van glasbehandelings- en glashefdiensten. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Ze bieden een uitgebreid assortiment van beglazingsrobots, glas vacuüm heftoestellen, en glas behandeling accessoires aan.