Leuk dat je ons blog leest over Siloking. Waarschijnlijk ben je bekend met het merk en op zoek naar extra informatie. Of ben je op zoek naar een officiele Siloking Dealer? Volg dan de link naar Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen.

Gemakkelijk intelligent voeden, dat is de slogan van Siloking

SILOKING Mayer Maschinenbau GmbH produceert innovatieve voermengtechnologie en verkoopt deze in meer dan 50 landen wereldwijd. Het door de eigenaar beheerde familiebedrijf is gevestigd in Bavarian Tittmoning. Met meer dan 420 werknemers en de nieuwste productieprocessen, worden landbouwmachines “Made in Germany” ontwikkeld en geproduceerd met hoge kwaliteitsnormen.

SILOKING-innovaties zijn gebaseerd op intensief onderzoek, de knowhow van ervaren ontwikkelaars en intensieve testfasen op landbouwbedrijven. De focus ligt altijd op de eisen van de moderne landbouw. Eersteklas voederkwaliteit is hier net zo belangrijk als de betrouwbaarheid, veiligheid, levensduur en zuinigheid van de machines.

“Eenvoudig | intelligent | voeren “is in alle overwegingen SILOKING’s claim – focus op de behoeften van de koe en de boer, oplossingen herkennen en implementeren.

Het assortiment omvat getrokken, zelfrijdende en elektrisch aangedreven voermengwagens voor veehouderijen, stationaire meng- en doseersystemen voor voedercentra en biogasinstallaties, evenals kuilafvoer- en distributieapparatuur.

Naast het hoofdkantoor en de productietakken, onderhoudt SILOKING nauwe contacten met dealers zoals “Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen”.

De verschillende wagens van Siloking

SILOKING produceert voertechnologie voor veevoer met de eis om de boer de hoogste kwaliteit oplossingen voor zijn boerderij te bieden. In de tussentijd is het bedrijf een van de grootste producenten van voertechnologie in Europa met een hoge mate van verticale integratie.

Het bereik van SILOKING voeringstechnologie varieert van silokammen tot getrokken verticale voermengwagens van 5 m³ tot 45 m³, zelfrijdende voermengwagens van 12 m³ tot 32 m³, elektrisch aangedreven voermengwagens met 8 m³ tot stationaire meng- en doseersystemen met maximaal 80 m³ containervolume. 

Silokamm

Statische Voermengwagen

Elektrische voermengwagen

Getrokken Voermengwagen

Getrokken Voermengwagen

Zelfrijdende Voermengwagen

Officiele Siloking Dealer

Wanneer je in de markt bent om een Siloking Voermengwagen aan te schaffen moet je op zoek gaan naar een officiele dealer. Een officiele dealer kan alle modellen van Siloking inkopen en staat garant voor de kwaliteit. Gaat er iets kapot? Dan kunnen zij het maken! Bijker Landbouwmechanisatie in zo’n bederijf.