Een goede zilvershampoo kiezen kan een hele opgave zijn. Niet gek, want er worden diverse shampoos met een paarse kleur aangeboden, én in verschillende prijsklassen. Om het kiezen eenvoudiger te maken hebben we een opsomming gemaakt en de keuze voor de beste zilvershampoo voor jou eenvoudiger gemaakt!

1.        Fanola No Yellow shampoo

Met stipt op 1: Fanola No Yellow zilvershampoo. De shampoo haalt de gele tonen binnen no-time uit het haar. Wat wel belangrijk is, is dat je de shampoo niet al te lang laat zitten, de shampoo is vrij sterk en laat daarom erg snel een paarse gloed achter in het haar. De shampoo geeft het haar direct een asachtige gloed.

Eén tip: gebruik handschoenen! Doordat de shampoo vrij sterk is blijft het snel onder je nagels zitten.

Prijs: 15,95 voor 1000 ml inclusief BTW bij Kappersshop.

Fanola No Yellow Shampoo

2.        KIS No Yellow shampoo

De KIS No Yellow shampoo neutraliseert de gele gloed in het haar. De shampoo is ideaal wanneer je net je haar hebt gekleurd, of wanneer je een kapsel met highlights hebt. De shampoo geeft het haar weer een prachtige matte, grijze tint.

Eén tip: de shampoo maakt het haar vrij droog. Combineer de shampoo met de KIS KeraShield Leave-In, voor optimale bescherming.

Prijs: 23,60 voor 1000 ml inclusief BTW bij Kappersshop.

Kis No Yellow shampoo

3.        Schwarzkopf BC Color Freeze Silver Micellar shampoo

De Schwarzkopf BC Color Freeze Silver shampoo neutraliseert de gele ondertonen en bewaart en kalmeert koele tooninrichtingen. De shampoo helpt de pH-waarde te optimaliseren tot 4.5. De verzorgende ingrediënten in de shampoo verbeteren de haarconditie. Erg fijn: het droogt het haar iet uit.

Prijs: 11,95 per 250 ml inclusief BTW bij Kappersshop.

Schwarzkopf BC Color Freeze Silver Micellar shampoo