Versier uw truck met de nieuwste truckinterieur accessoires. Als je de truck gebruikt voor je werk, zul je hier ongetwijfeld veel uren in rondbrengen. Daarom is het van belang dat je in stijl rond kunt rijden. Zelf vind ik het belangrijk dat de stoelbekleding en vloermatten er altijd goed uitzien. Dat is echter niet het enige waar je aan moet denken. Zo zijn de raambanden en gordijnen ook belangrijk en kun je nog veel meer accessoires bedenken. Zelf koop ik mijn interieuronderdelen tegenwoordig bij Truckinterieur De Regt. Bekijk zelf ook eens hun website.

Aan de slag met het interieur van uw truck

Als veel enthousiastelingen denken aan accessoires, komen snel prestatieonderdelen zoals uitlaatsystemen of inlaten voor koude lucht in hun op. Dit gaat echter vooral op als je autoliefhebber bent en je wagen wilt tunen. Voor ons als vrachtwagenchauffeurs is niet het exterieur, maar het interieur van groot belang. Je ziet tenslotte je vrachtwagen het vaakst vanuit de bestuurdersstoel. Dus als je je rit persoonlijk wilt maken en je eigen wilt maken, is het dan niet logisch om aan de binnenkant te beginnen?

Zelf houd ik er totaal niet van om rond te rijden met scheuren in de stoelen, bevlekt tapijt of een vervaagd dashboard. Daarom ben ik veel bezig met mijn vrachtwageninterieur en knap ik het geregeld op. Als je ideeën nodig hebt voor een make-over van het interieur, kun je gerust eens kijken bij De Regt. Zij bieden niet alleen onderdelen aan, maar hebben mij ook al vaak geholpen.

Bescherming van het interieur

Warmte en UV-stralen van de zon kunnen ervoor zorgen dat dashboardpanelen barsten en de bekleding vervaagt. Een zonnescherm voor de voorruit beschermt uw bestaande interieurcomponenten tegen beschadiging en houdt de nieuwe, op maat gemaakte auto-interieuraccessoires in goede staat. Denk bijvoorbeeld eens aan elegante raambanden of prachtige gordijnen voor de truck.

Met vloermatten kun je jouw tapijt beschermen en een vleugje luxe toevoegen. Daarnaast maak ik ook gebruik van stoelhoezen. Deze zijn gemaakt om schade aan bekleding te voorkomen of bestaande gaten en scheuren te bedekken. Hier heb je vanzelfsprekend een zeer uitgebreide keuze aan stoffen, waaronder neopreen, suède, velours en tweed in een breed scala aan kleuren en patronen, waaronder camouflage en tweekleurig.

Extra vrachtwagen interieuraccessoires

Aangezien we als vrachtwagenchauffeurs veel onderweg zijn, is het van belang dat we ons volledig thuis voelen in onze truck. Daarom is het ook van belang om het als thuis te maken. Dit kan bijvoorbeeld door de welbekende dobbelstenen aan de spiegel, maar ook zoiets simpels als een dashboardtafel, bedplaten of op maat gemaakte deurpanelen.