Een strafrechtadvocaat verdedigt personen die zijn beschuldigd van het plegen van een misdaad. Ze doen onderzoek, analyseren de zaken en presenteren hun bevindingen voor de rechtbank in een poging om de verdachte vrij te spreken of om een schikking te treffen in de zaak. Of u nu besluit om al dan niet schuldig te bepleiten, juridisch advies en vertegenwoordiging krijgen van een ervaren strafrechtadvocaat kan de uitkomst van uw zaak veranderen. Het inhuren van een advocaat kent veel voordelen. Wilt u een strafrechtadvocaat in Groningen inhuren? Advocaat Mulder is dé specialist.

 Bespaar jezelf veel stress

De wet verandert regelmatig en complexe vraagstukken komen vaak voor. Er is jaren ervaring nodig om strafrechtadvocaat te worden. Als u zich een weg baant door een strafrechtelijke kwestie, moet u de wet begrijpen, zoals die staat omschreven in het wetboek van strafrecht. Door een expert als Advocaat Mulder in te schakelen voor uw strafrechtelijke aangelegenheid bespaart u uzelf aanzienlijke hoeveelheden stressen zorg. Maar uiteraard heeft u in Groningen nog veel meer keuze.

prive sauna loff wellness

Strafvermindering

Sommige mensen denken dat het te duur zal zijn om een ​​strafadvocaat in te schakelen. Maar het niet inschakelen van een strafadvocaat kost u waarschijnlijk meer. Als u niet vertegenwoordigd bent, is de kans groot dat u onterecht vervolgd zult worden. Een ervaren strafadvocaat kan u helpen dit soort uitkomsten te voorkomen. Een advocaat strafrecht voorkomt:

  • schuldig worden bevonden als je onschuldig bent;
  • naar de gevangenis gestuurd worden terwijl dat niet hoort;
  • uw DNA wordt (onterecht) opgeslagen;
  • benadeeld worden in een sollicitatieproces omdat u een strafblad heeft;
  • beëindiging van uw dienstverband omdat uw werkgever heeft ontdekt dat u een strafblad heeft.
champagne jacuzzi

Ondersteuning bij overhoring door politie

Vaak is een kritiek moment in een zaak het moment waarop u wordt gearresteerd en verzocht om deel te nemen aan een politiegesprek. U weet niet wat u moet zeggen of hoe u contact moet opnemen met de politie. U moet weten wat uw rechten zijn en wat u moet doen. Dit is een zeer belangrijk moment om een strafrechtdeskundige in te schakelen.

Advocaat inhuren

Gedaagden die zijn beschuldigd van misdaden, kunnen bijna altijd het beste worden geholpen door een advocaat in te schakelen. In feite worden de meeste criminele verdachten vertegenwoordigd door een advocaat, vooral wanneer gevangenisstraf een mogelijk resultaat is. Het is voor een persoon erg moeilijk om zijn of haar eigen strafzaak vakkundig te behandelen. Zorg er daarom voor dat u goed voorbereid aan de zaak begint.