2020 belooft een jaar vol kleur te worden, vooral als het gaat om interieur- en woontrends. Diverse gedurfde kleur hebben al hun intrede gedaan en voorspeld wordt dat nog vele daarop zullen volgen. Wil je helemaal voorbereid zijn voor de kleuren die 2020 ons gaat brengen? Lees dan snel verder!

Cool mint de nieuwe woonkleur

Cool mint in je woon- of slaapkamer? Nooit over nagedacht? Voel je vrij om dat gerust eens te doen. Cool mint is namelijk de kleur die het in 2020 goed gaat doen. Het frisse en vrolijke karakter zorgt voor een positieve ambiance, terwijl het tegelijkertijd genoeg kracht bevat.

Kobaltblauwe bedden

Wil je meer energie in een ruimte blazen? Dan is kobaltblauw de kleur die je zoekt! Bij een bedden- en winkel als De Jong Bedden en Wonen kun je kiezen uit diverse bedden in diverse kleuren, waaronder kobaltblauw. Kom gerust eens langs bij onze beddenwinkel in provincie Groningen en creëer een impactvol accent, dat je slaapkamer doet opvallen.

Robijnrood interieur

Robijnrood belooft de ster te worden van menig interieur en gaat ideaal samen met verschillende woonstijlen, zoals modern en industrieel. Robijnrood straalt passie en zelfvertrouwen uit, waarmee je laat zien dat je eens voor kleur durft te gaan.

Wil je het toch wat neutraler houden? Dan is het prima mogelijk om de hoeveelheid rood in je woonkamer te doseren, door een paar robijnrode meubels te plaatsen en het overige interieur, inclusief de muren, neutraal te houden. Op die manier creëer je balans, maar behoud je toch voor een rode ‘punch’!

Smaragdgroen

Met zijn rijke en avontuurlijke touch blaast smaragdgroen nieuw leven in elke ruimte. De kleur gaat ideaal samen met uiteenlopende interieurstijlen en biedt een prachtige toevoeging, zonder overheersend te zijn. Tevens biedt het een kalm effect, waardoor het tóch wat meer kunt gebruiken dan bijvoorbeeld robijnrood.

Ooit chartreuse geprobeerd?

Chartreuse is al langere tijd een veelgebruikte kleur in de mode-industrie, maar is nog niet mainstream doorgebroken als het gaat om interieur en wonen. De voorspelling is dat daar in 2020 verandering gaat komen. Chartreuse is een mix van neongeel en limoengroen en dient met mate gebruik te worden, zodat geen sprake is van ‘overkill’. Heb je een woonkamer die weinig energy uitstraalt? Dan raden we zeker aan om met chartreuse de boel wat op te peppen!

Diverse woonwinkels in provincie Groningen

Ben je op zoek naar modern meubilair in de provincie Groningen? Dan is het goed te weten dat er genoeg plekken zijn die meegaan met alle trends en ontwikkeling en hun assortiment maandelijks aanvullend. Neem als voorbeeld I.D. Wonen, jouw speciaalzaak wanneer je op zoek bent naar woonwinkels provincie Groningen. Hier vind je diverse kleuren tafels, zitmeubelen, kasten, accessoires, verlichting en meer!