In de veranderende beursindustrie is het cruciaal om nieuwe ideeën voor je stand te hebben. Het is namelijk de enige manier om vandaag de dag op een beurs écht op te vallen. De kudde volgen zorgt ervoor dat mensen je zien, maar waarschijnlijk niet onthouden. Vandaar dat je genoodzaakt bent om na te denken over de meest aansprekende en innovatieve ideeën, zodat je je op de beurs op een goede manier kunnen positioneren. Dat is dan ook waar dit blog over gaat. Alle belangrijke en innovatieve ideeën voor je beursstand worden hier besproken. Lees snel verder!

Zorg voor indrukwekkende graphics

Door grootformaat afbeeldingen met hoogwaardige prints en gedurfde lettertypes te gebruiken, geef je jouw beursstand een mooie en opvallende uitstraling. Het hebben van indrukwekkend graphics zorgt er tevens niet alleen voor dat je beursstand in het oog springt, maar heeft ook tot gevolg dat er meer potentiële klanten naar je stand worden getrokken.

Belang van formaat

Vaak wordt bij het ontwerpen van een beursstand geen rekenen gehouden met het formaat van de stand. Een klein formaat valt minder op. Heb je de mogelijkheid een hoge beursstand te plaatsen? Zorg dan ook zeker voor dat je daar gebruik van maakt. Neem contact op met de organisatoren en informeer je naar de exacte afmetingen van je stand. Weinig bedrijven houden rekening met de verticale mogelijkheden. Wanneer jij dat wel doet, spring je automatisch sneller in het oog.

Gamification

Met gamification bedoelen we de mogelijkheid om een spel te spelen. Hiermee zorg je voor een enorme betrokkenheid en trek je ook nog eens meer bezoekers naar je stand. Het concept van gamification is het gebruik van een spelmechanisme om de marketingstrategie van je beursstand kracht bij te zetten, maar ook om je algehele positionering en merkbeleving te versterken.

Copyshop 76: jouw veelzijdige copyshop en drukkerij

Dit zijn slechts enkele manieren waarmee je jouw beursstand kunt laten opvallen. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor je beursstand? Informeer je dan gerust bij Copyshop 76: de copyshop voor al je druk- en printwerk in Groningen. Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de copyshop en drukkerij branche, zijn zij in staat om al je vragen te beantwoorden en bieden ze je altijd een gedegen advies. Bellen kan naar 050 577 30 11. Mail je liever? Stuur dan gerust je vraag naar [email protected].

printen groningen